هجده کنشگر سیاسی و مدنی خواستار لغو حکم اعدام محمدعلی طاهری شدند


هجده کنشگر مدنی و سیاسی در داخل ایران طی نامه‌ای خواستار لغو حکم اعدام محمدعلی طاهری شدند. نویسندگان این بیانیه٬ پرونده محمدعلی طاهری را «یکی از ناعادلانه‌ترین پرونده‌های قضایی و عقیدتی در ایران» نامیدند و استدلال‌های دادگاه انقلاب در صدور حکم اعدام برای وی را «مخدوش» خواندند.

متن کامل نامه فعالان حقوق بشر و کنشگران سیاسی در محکومیت صدور حکم اعدام برای محمد علی طاهری که نسخه ای از آن در اختیار هرانا قرار گرفته است را در ادامه بخوانید:

یکی از ناعادلانه ترین پرونده های قضایی و عقیدتی در ایران در حال گذراندن مراحل پایانی خویش است.

محمدعلی طاهری که از ۶ سال پیش بازداشت شد، مکررا با اتهاماتی مستوجب اعدام، محاکمه و تبرئه و پرونده ی دیگری برای وی گشوده شد تا اراده ی ماموران امنیتی که کمر به اعدام وی بسته بودند، تحقق یابد.

در آخرین رأی قضایی که از دیوان عالی کشور صادر شد، ایشان به کلی از اتهام افساد فی الارض تبرئه شد. معهذا دادرس دادگاه انقلاب با استناد به استدلال هایی مخدوش، از جمله قوانین مصوب بعد از دستگیری ایشان، رأی به اعدام محمدعلی طاهری صادر نموده است.

سراسر حکم صادره از دادگاه انقلاب به عقاید و اندیشه های ایشان استناد کرده و حکم اعدام صادر کرده است.

پرونده ی مزبور به شعبه ٣٣ دیوان عالی کشور ارسال شده است تا قضات مربوطه مجددا مبادرت به صدور حکم قضایی نمایند.

قضاتی که پیش از این مؤکدا و با استناد به قانون قدیم و جدید و عدم ضرورت اخذ فتوی در این پرونده، حکم به برائت صادر کرده بودند.

انتظار قضایی آن است که دیوان عالی کشوربه استقلال خویش احترام بگذارد و از اقدامات غیرقانونی بیشتر در این پرونده جلوگیری به عمل بیاورد.

طبق مفاد ماده ١٩ اعلامیه جهانی حقوق بشر: «هرکس حق آزادی بیان و عقیده دارد و حق مزبور شامل آن است که از داشتن عقاید خود بیم و اضطرابی نداشته باشد و در کسب اطلاعات و افکار و در أخذ و انتشار آن به تمامی وسایل ممکن و بدون ملاحظات مرزی آزاد باشد».

همچنین به موجب اصل ٢٣ قانون اساسی: «هیچکس را نمی توان به صرف داشتن عقیده ای مورد تعرض و مؤاخذه قرار داد.»

از آنجا که ایران اعلامیه ی جهانی حقوق بشر را امضاء کرده است، ضمن دعوت دستگاه قضایی ایران به رعایت تعهدات بین المللی اش، خاطر نشان می سازد، مفاد اعلامیه ی جهانی حقوق بشر قابل نقض نمی باشد و هیچ دولتی حق ندارد شهروندان اش را به دلیل داشتن عقایدی خاص مجازات کند و بویژه آن ها را در معرض مجازات اعدام قرار دهد.

ما امضاء کنندگان این نامه ضمن فراخوان فعالان حقوق بشر به فعالیت در جهت رعایت حقوق انسانی محمدعلی طاهری، خواستار لغو حکم اعدام و آزادی فوری و بی قید و شرط ایشان هستیم.

امضاء کنندگان: “احمدرضا احمدپور، حمید آصفی، جعفر پناهی، گیتی پورفاضل، علیرضا جباری، معصومه دهقان، زهرا ربانی، زهرا رحیمی، نسرین ستوده، محمد سیف زاده، گوهر شمیرانی، ابوالفضل قدیانی، فریده مرادخانی، عبدالحمید معصومی تهرانی، اسماعیل مفتی زاده، محمد ملکی، احمد منتظری، محمد نوریزاد”

نظرات

  1. دلیل کشتن ساحر (جادوگر) نادرست مردم‌آزار، این است که جنایتکاری است که اسلحه‌اش قابل تسلیم نیست به مردم.
    تشکیلات نظارت بر آنها، در صورت وجود، تحت نظارت جامعه نیست، یعنی مافیایی است. مثلا در همین جریان تیراندازی اخیر در آمریکا (لاس و گاس)، پلیس با اسلحه به ضارب حمله نکرد؟ محمد علی طاهری، کتاب جن شناسی منتشر کرده، یعنی در کار سحر است، به نام عرفان، مسؤولان و مردم را فریب داده، مجوز فعالیت علنی کسب کرده این جنایت‌های کلان را کرده که رفته در لیست حمایت‌های آمریکا (اظهارات اخیر وزیر امور خارجه‌اش در مورد یک پرونده، یعنی دارد موضوع اجتماعی را سیاسی می‌کند) که به منفجر کننده هواپیمای مسافربری ایران جایزه داد. چه انتظاری از مملکتی می‌رود که بمب اتمی بزند، آنهم بر سر مردم، و به خود اجازه وجود بدهد؟ یعنی شرف صفر. چون در زبانشان، کلمه شرف، مؤخر به فخر فهم می‌شود مثلا (honour vs integrity).
    جنبه سیاسی پرونده آن فرقه جنایتکار، میزان تعهد حکومت بر آرمان استقلال کشور، آنهم از خبیث‌ترین و جنایتکارترین قدرت حاکم خارجی، یعنی ساحران (جادوگران) بریتانیای کبیر است. (دلیلی که الله خودش را به صفت اکبر، بدنام کرد که آنهم دلیلی شد بر صاحب زمان بودن محمد).
    وکلا و حامیان بیشرفش، پرونده او را منتشر کنند، شیاد را که حمایت می‌کند؟ کذاب! هر دو فرقه، وقیح.
    https://www.balatarin.com/permlink/2017/10/5/4650623

    پاسخحذف

ارسال یک نظر

پست‌های معروف از این وبلاگ

تجمع گروهی از نوکیشان مسیحی در مقابل سفارت جمهوری اسلامی در سوئد

دو نوکیش مسیحی در بوشهر با اتهامات امنیتی برای اجرای حکم به زندان رفتند

بازدید نمایندگان از زندان اوین در سکوت، از ابهامات کم نکرد: ۴۳۸ نفر همچنان در بازداشت